31 Ocak 2011 Pazartesi

Koneks Boya Üretim Kapasitesinde Artış Hedeflemekte !



İnşaat ve sanayi grubu boyalarında uzun yıllar hizmet veren Koneks Boya, 30 bin ton/yıl olan üretim kapasitesini artırmaya yönelik çalışmalarına ağırlık verdi.

     Yaptıkları fabrika, makine ve teknoloji yatırımlarıyla iç ve dış pazardan pay aldıklarını dile getiren Koneks Boya Genel Müdürü Muhammet Tuncel, boya ve alt malzemeleri konusunda ‘Coonex’ markası ile pazarda yer aldıklarını ifade etti. 8 bin metrekare kapalı alanda 30 bin ton/yıl kapasiteyle faaliyet gösterdiklerine dikkat çeken Tuncel, “2011 içinde kapasitemizi artırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

     Türkiye genelindeki sanayicilere ve yurtdışına hizmet verdiklerini ifade eden Muhammet Tuncel, bünyelerinde bulunan ürünler ile birçok farklı sektöre aynı anda hitap edebildiklerini aktardı.

     Ürünlerinin temelinde inşaat boyaları, metal koruyucu boyalar ve kaplamaların bulunduğunu vurgulayan Tuncel, otomobil filtreleri, tarım aletleri, alüminyum profiller, elektrik trafo ve panelleri, güneş kolektörleri, çelik kapılar, iş makineleri, dorseler, treylerler, çelik konstrüksiyonlar, tanklar, kimyasal kazanlar, havuzlar, köprüler, iskeleler, su arıtma tesisleri, termik santraller, barajlar, tersaneler, tekne ve gemilerin koruyucu boyaları ürettiklerini açıkladı.

     Geniş ürün yelpazesi ile pazarda yer edindiklerini belirten Tuncel, “Gelişmiş ürünleri sanayiciye sunmak ve en iyi sonucu almak için teknik kadro oluşturduk. İç ve dış cephe plastik boyalar, tavan boyaları, silikonlu boyalar, saten boyalar, akrilik boyalar ve yapı koruyucu astarları, endüstriyel boyalar, sentetik boyalar, fırın boyalar, selülozik boyalar, solventli, solventsiz epoksi boyalar, zinc-rich, kotlar, yüzey toleranslı epoksi boyalar, yüksek ısıya dayanıklı boyalar, su bazlı endüstriyel ve su bazlı epoksi boyalar ürün gamımızda yer alıyor” dedi.

Haberin Kaynağı : Dünya Gazetesi - Bölge ADANA Sayfa 56

1 yorum:

  1. “Hafta sonunun 4'ünde kiralık bir mülk satın alma fırsatını yakaladım. Bay Lee hızlı yanıt verdi ve ilk kez kiralık bir mülk satın almak için kredi aldığım için, kredi sürecini yürütmeme yardımcı oldu. İyi ve nazik bir kredi veren Bay Lee ile çalışmak harika bir deneyimdi. Bir mülk satın almak veya işletme amacını finanse etmek için kredi aramaktan vazgeçerseniz, Bay Lee size bu tür bir süreçte yardımcı olabilir, burada ayrıntılarını WhatsApp + 1-989-394-3740. / 247officedept@gmail.com! "

    YanıtlaSil